ODPOVEDANO: Martinovanje 2023: Vlado Kreslin, Iztok Cergol in Vina Kobal

Glasbeno-kulinarično doživetje

Hram kulture Arnolda Tovornika, Selnica ob Dravi

2023-11-10, 18:00

O dogodku

Martinovo je praznik, ko v Sloveniji praznujemo preobrazbo mošta v vino. In kaj je lahko boljše kot združiti to praznovanje z izjemno glasbo in vrhunskimi vini? V Selnici ob Dravi nas bosta s svojo glasbo razvajala Vlado Kreslin in Iztok Cergol.

Prepustite se izvrstni glasbi, vinom in peninam Vina Kobal iz Krasa in okusite kulinarične mojstrovine slovenskih kuharskih mojstrov. Vabljeni, da si ustvarite nepozaben večer z vašimi najljubšimi. Veselimo se druženja z vami in nepozabnega martinovanja!

Vstopnice in ponudba

Osnovno doživetje (30 EUR z vključenim DDV): Z vstopnico za »Osnovno doživetje« si zagotovite vstop na glasbeno-kulinarični večer “Akustično”. Uživali boste lahko na sedečem akustičnem koncertu glasbenikov. Vstopnica »Osnovno doživetje« zajema vstop na glasbeno-kulinarični večer in možnost nakupa kuponov za vino  in hrano na dogodku.

 

Vinsko doživetje (55 EUR z vključenim DDV): Z vstopnico za »Vinsko doživetje« si zagotovite vstop na glasbeno-kulinarični večer “Akustično”. Uživali boste lahko na sedečem akustičnem koncertu glasbenikov. Vstopnica »Vinsko doživetje« zajema vstop na glasbeno-kulinarični večer, neomejeno (»All-inclusive«) degustacijo vin in penin Vina Kobal in možnost nakupa kupončkov za hrano na dogodku.

 

Omejeno število mest! Vstop dovoljen samo polnoletnim osebam.

O izvajalcu

Vlado Kreslin je slovenski glasbeni fenomen. Že desetletja s svojo neposrednostjo in izvrstno poezijo ter interpretacijo skozi skrivnostno tančico svojega glasu podaja Sloveniji več kot svojo dušo, podaja nam odsev, podaja nam kulturno dediščino, pravzaprav nam podaja sebe na tako subtilen in prefinjen način, da tega skoraj ne opazimo, si pa vedno znova želimo njegove glasbe. Glasbeniku se bo na odru pridružil multiinstrumentalist Iztok Cergol in sprehodila se bosta skozi bogat Kreslinov opus vse do najnovejšega albuma Kaj naj ti prinesem, draga.

Lokacija dogodka

Hram kulture Arnolda Tovornika je kulturno turistično informacijski center s knjižnico Selnica ob Dravi. Naslov prizorišča je Mariborska cesta 26, 2352 Selnica ob Dravi. Majhno parkirišče je vseskozi na voljo na severni strani objekta. V času prireditve je dodatno na voljo parkirišče pri podjetju Atea (bivši Kristal), pri osnovni šoli in za občinsko stavbo v centru Selnice. Prosimo, da za varnost vseh, svojih vozil ne parkirate pred gasilskim domom.

Nakup vstopnice

Vstopnice so na voljo tukaj.

Urnik dogodka

18:00
Prihod obiskovalcev, strežba pijače
18:45
Prva polovica koncerta
19:30
Vmesna pavza, strežba pijače in hrane
20:30
Druga polovica koncerta
21:15
Strežba pijače in hrane
00:00
Zaključek prireditve
NAKUP VSTOPNIC